ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

Κατηγορία ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ

19 Δεκεμβρίου 2013

1. Τι είναι το Live C.I.S.;
Το Live C.I.S. είναι ένα πλήρες εμπορικό πρόγραμμα διαχείρισης .
Με την εφαρμογή Live C.I.S. μπορείτε να διαχειριστείτε τους πελάτες σας, τους προμηθευτές, είδη, υπηρεσίες, αποθήκη, να κόψετε τα παραστατικά σας και να τα τυπώσετε ή να αποστείλετε ηλεκτρονικά οποιοδήποτε παραστατικό καθώς και πολλές άλλες δυνατότητες ανάλογα με τις ανάγκες της επιχείρησής σας.

2. Ποια είναι η διαφορά του σε σχέση με τα υπόλοιπα εμπορικά προγράμματα της αγοράς ;
Τρεις είναι οι βασικές διαφορές του σε σύγκριση με τα εμπορικά προγράμματα που εγκαθίστανται τοπικά.
Α. Η εφαρμογή είναι εξ’ ολοκλήρου web (όχι μόνο τα δεδομένα σε cloud), πράγμα που σημαίνει ότι υπάρχει πλήρης ελευθερία και δυνατότητα πρόσβασης από οπουδήποτε στον κόσμο, αρκεί να υπάρχει σύνδεση στο internet.
Β. Η τιμολογιακή πολιτική διαφέρει εντελώς μια και η χρέωση γίνεται αναλόγως της χρήσης -η οποία καθορίζεται από τις πραγματικές ανάγκες της επιχείρησης – και όχι με ετήσιο κόστος κάποιου συμβολαίου ή άλλων χρεώσεων σε υπηρεσίες.
Γ. Δεν είναι απλώς άλλο ένα πρόγραμμα εμπορικής διαχείρισης αλλά μια πλατφόρμα web υπηρεσιών, μοναδική στον κόσμο, η οποία παρέχει πληθώρα υπηρεσιών όπως επικοινωνία της πληροφορίας μέσω κινητών, ελέγχει πιθανά δυσμενή στοιχεία των συναλλασσομένων και πολλά άλλα.

3. Είμαι υποχρεωμένος να αγοράσω συγκεκριμένο αριθμό παραστατικών προκειμένου να κάνω χρήση της εφαρμογής;
Ο αριθμός των παραστατικών που θα αγοράσετε ορίζεται από εσάς και τις ετήσιες ανάγκες της επιχείρησής σας . Ο minimum αριθμός παραστατικών που μπορείτε να παραγγείλετε είναι 50 παραστατικά ετησίως.

4. Σε πόσο χρονικό διάστημα μπορώ να καταναλώσω τα παραστατικά που αγόρασα;
Μπορείτε να αναλώσετε τα παραστατικά που αγοράσατε μέσα στη διάρκεια 1 έτους ( το έτος λογαριάζεται από την ημέρα της αγοράς τους και όχι ημερολογιακά). Αν παρέλθει το έτος και έχετε αχρησιμοποίητα παραστατικά , μηδενίζονται αυτόματα.

5. Τι γίνεται σε περίπτωση που χρειαστώ επιπλέον παραστατικά από αυτά που αγόρασα;
Στην περίπτωση αυτή θα προμηθευτείτε τα έξτρα παραστατικά που χρειάζεστε, στην ίδια τιμή που αγοράσατε και τα προηγούμενα.

6. Θεωρούνται χρεώσιμες οι αποδείξεις είσπραξης και άλλα τέτοιου είδους παραστατικά;
Τα μόνα παραστατικά που αγοράζετε είναι τα παραστατικά πώλησης ( τιμολόγια , τιμολόγια- δελτία αποστολής, αποδείξεις λιανικής ). Οτιδήποτε άλλο χρησιμοποιείτε για την εύρυθμη λειτουργία της επιχείρησής σας είναι εντελώς ΔΩΡΕΑΝ.

7. Μπορώ να συνδέσω τον φορολογικό μου μηχανισμό με το Live C.I.S;
Μπορείτε να συνδέσετε οποιαδήποτε συσκευή φορολογικού μηχανισμού με την εφαρμογή Live C.I.S.

8. Πώς παίρνω τις αναβαθμίσεις του προγράμματος;
Οι αναβαθμίσεις της εφαρμογής πραγματοποιούνται από τους προγραμματιστές και ανεβαίνουν αυτόματα χωρίς καμιά δική σας ενέργεια. Οι αναβαθμίσεις είναι διαθέσιμες για όλους τους χρήστες και δεν έχουν κάποια χρέωση.

9. Τι γίνεται αν δεν επιθυμώ να συνεχίσω την χρήση του Live C.I.S. και επιλέξω κάποιο άλλο πρόγραμμα εμπορικής διαχείρισης;
Δεν υπάρχει καμία απολύτως δέσμευση, θα σας παραδοθούν τα δεδομένα που έχετε καταχωρήσει μέχρι τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή και είστε ελεύθερος να τα μεταφέρετε σε οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή.

10. Είμαι υποχρεωμένος να τηρώ back up των αρχείων μου;
Η εφαρμογή κρατά αυτόματο back up στους servers.
Σε περίπτωση που επιθυμείτε για δικούς σας λόγους να τηρείτε και τοπικά back up των αρχείων σας ,η εφαρμογή σας δίνει τη δυνατότητα αυτή.

11. Χρειάζομαι συγκεκριμένες προδιαγραφές σε hardware ώστε να λειτουργήσω την εφαρμογή Live C.I.S;
Το μόνο που χρειάζεστε είναι μια σύνδεση στο internet.
Δεν απαιτείται τεχνικός εξοπλισμός συγκεκριμένων προδιαγραφών, μπορείτε να εισέλθετε στο πρόγραμμα από οποιοδήποτε υπολογιστή, κινητό τηλέφωνο, i-pad ή tablet και χρησιμοποιώντας οποιονδήποτε browser της επιλογής σας ( explorer, Mozilla κ.λπ.)

Άρθρα


Τελευταία Νέα