ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ, ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

Συνεργάτες

-Στρατηγικοί συνεργάτες

ATCOM : Μια από τις μεγαλύτερες και σημαντικότερες εταιρίες κατασκευής ιστοσελίδων ( web sites) και ηλεκτρονικών καταστημάτων (e-shops) στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Ενδεικτικοί πελάτες που την εμπιστεύτηκαν , η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, η FOLLIE FOLLIE , η AEGEAN και άλλοι.

AMD TELECOM : Η AMD TELECOM περιλαμβάνεται σε παγκόσμιο επίπεδο στις τρεις μεγαλύτερες εταιρίες στον κλάδο των SMS Hub, δηλαδή τη συλλογή μηνυμάτων από παρόχους κινητής τηλεφωνίας μιας χώρας και την προώθησή τους μέσω άλλων παρόχων στο εξωτερικό. Ενδεικτικοί μεγάλοι πελάτες το facebook , το skype και άλλοι.

TRUST Α.Ε. : Η TRUST A.E. προσφέρει υπηρεσίες επιχειρηματικής πληροφόρησης, έρευνας και υποστήριξης λειτουργώντας ως πολύτιμος συνεργάτης στο έργο της εξυγίανσης των συναλλαγών.

Επενδύοντας σε τεχνολογία, εισάγοντας πρωτοποριακές υπηρεσίες και εφαρμόζοντας πελατοκεντρική και ευέλικτη πολιτική, προσφέρει την ολοκληρωμένη λύση στον κύκλο της πίστωσης και αποτελεί σημαντικό συνεργάτη των ελληνικών τραπεζών και των πολυεθνικών επιχειρήσεων.

 

PROSEMINARS :

Πρόκειται για μια νέα δυναμική εταιρία στελεχωμένη από ανθρώπους με μεγάλη εμπειρία στην οργάνωση και διεκπεραίωση εκπαιδευτικών προγραμμάτων και σεμιναρίων.

Η Pro Seminars Executive Professional Studies/ R.Chatzitheodorou & Partners, έχει συνάψει στρατηγική συνεργασία με τον Βρετανικό Φορέα ICAEW/ The Institute of Chartered Accountants of England and Wales-Σώμα Εγκεκριμένων Λογιστών-Ελεγκτών της Μ.Βρετανίας, σε μακροχρόνια εκπαιδευτικά προγράμματα, με πρώτο στην Ελληνική αγορά το : INTERNATIONAL FINANCIAL REPORTING STANDARDS, Certificate in IFRS, Επαγγελματικός Τίτλος Πιστοποίησης στα Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα.

 

 

DWHITE : Η DWHITE είναι μια αναπτυσσόμενη εταιρία που δραστηριοποιείται στον χώρο της πληροφορικής και ειδικεύεται στον σχεδιασμό , κατασκευή και φιλοξενία ιστοσελίδων. Δραστηριοποιείται στον χώρο της πληροφορικής και παρέχει πρωτοπόρα προϊόντα για προβολή και προώθηση των επιχειρήσεων στο διαδίκτυο.

EPSILON NET : Επιτυχημένη και δυναμική πολύχρονη πορεία χαρακτηρίζει τον Όμιλο Epsilon Net Α.Ε., ο οποίος το 2007, για τέταρτη συνεχή χρονιά εντάχθηκε στον κατάλογο με τις 500 πλέον αναπτυσσόμενες και δυναμικές επιχειρήσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ο εταιρείες του ομίλου έχουν σαν αποστολή  την παρακολούθηση και την επεξεργασία των εξελίξεων στην κοινωνία της γνώσης και της πληροφορίας, με στόχο την άμεση και εύστοχη αξιοποίησή τους στη δημιουργία εξειδικευμένων προϊόντων και υπηρεσιών για την κάλυψη των αναγκών των επιχειρήσεων.

 

 

-Πανελλαδικό δίκτυο συνεργατών

 

Live CIS

Partners

Resellers

Άρθρα


Τελευταία Νέα